waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Jaspis Zebra

Energetische Steen Jaspis Zebra

Ontdek de schoonheid van natuurlijke Krachtstenen zoals Jaspis Zebra, ontdek welke invloed deze energetische steen heeft op uw emoties en gezondheid.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Jaspis Zebra | Gratis waarzegster Energetische Steen Jaspis Zebra | Gratis waarzegster

Energetische Steen Jaspis Zebra

jaspiszebra

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Jaspis Zebra | Gratis waarzegster
Jaspis Zebra gevonden in de aarde van Duitsland | GratisWaarzegster Jaspis Zebra gevonden in de aarde van India | GratisWaarzegster Jaspis Zebra gevonden in de aarde van Mexico | GratisWaarzegster Jaspis Zebra gevonden in de aarde van Rusland | GratisWaarzegster Jaspis Zebra gevonden in de aarde van Verenigde staten | GratisWaarzegster
Duitsland heeft een rijke geschiedenis op het gebied van energetische stenen. Al eeuwenlang worden er energetische stenen gevonden in Duitsland, zoals Energetische Steen Jaspis Zebra, amethist en barnsteen. Deze stenen worden gebruikt voor decoratie, maar ook voor spirituele doeleinden. De winning van energetische stenen in Duitsland is echter de laatste jaren afgenomen.

India is een van de grootste producenten van energetische stenen ter wereld. Veel van deze energetische stenen komen uit de mijnen van Rajasthan en Karnataka. De energetische stenen uit India hebben verschillende kleuren, zoals blauw, groen, rood en paars.

Mexico is een rijke bron van energetische stenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende energetische stenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige energetische stenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze energetische stenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van energetische stenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende energetische stenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan energetische stenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Jaspis Zebra

Jaspis zebra is een aardende energetische steen die ons kan helpen bij het vinden van balans en stabiliteit in ons leven. Het staat bekend om zijn krachtige en beschermende energieën en kan ons helpen bij het verminderen van stress en angst. Jaspis zebra kan ons helpen bij het verbeteren van onze concentratie en focus, en kan ons helpen bij het nemen van beslissingen. Het kan ook helpen bij het versterken van onze emotionele veerkracht en ons gevoel van eigenwaarde.
Jaspis zebra is een variant van jaspis met een unieke zwart-witte tekening. Het heeft een chemische samenstelling van SiO2 en een hardheid van 6,5-7 op de schaal van Mohs. Jaspis zebra wordt vaak gevonden in sedimentaire gesteenten en is ontstaan door de afzetting van mineralen in lagen.
Jaspis zebra wordt geassocieerd met het basischakra (eerste chakra) en het sacraal chakra (tweede chakra). Het basischakra heeft invloed op ons gevoel van veiligheid en stabiliteit, terwijl het sacraal chakra ons helpt bij het vinden van ons innerlijke vuur en passie. Jaspis zebra kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vinden van innerlijke kracht en emotionele balans. Het kan ons ook helpen bij het versterken van onze wilskracht en ons vermogen om door te zetten.
tentoon Energetische Steen Jaspis Zebra | Gratis waarzegster Energetische Steen Jaspis Zebra | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen