waarzegster deelt de kracht van de Energetische Steen Obsidiaan Mahonie

Energetische Steen Obsidiaan Mahonie

Obsidiaan Mahonie is een krachtige aardende steen die helpt bij het verminderen van negatieve energie. Het heeft een diepbruine kleur.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Energetische Steen Obsidiaan Mahonie | Gratis waarzegster Energetische Steen Obsidiaan Mahonie | Gratis waarzegster

Energetische Steen Obsidiaan Mahonie

obsidiaanmahonie

Wereldkaart herkomst Energetische Steen Obsidiaan Mahonie | Gratis waarzegster
Obsidiaan Mahonie gevonden in de aarde van Mexico | GratisWaarzegster Obsidiaan Mahonie gevonden in de aarde van Turkije | GratisWaarzegster Obsidiaan Mahonie gevonden in de aarde van Verenigde staten | GratisWaarzegster
Mexico is een rijke bron van energetische stenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende energetische stenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Turkije is de thuisbasis van vele prachtige energetische stenen die worden gewonnen uit de aardkorst. De Turkse energetische steenindustrie bloeit en produceert een breed scala aan energetische stenen, van robijn en saffier tot toermalijn en granaat. De meeste van deze stenen worden gewonnen in de bergachtige regio's van het land, waar de grond rijk is aan mineralen en andere natuurlijke hulpbronnen.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van energetische stenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende energetische stenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan energetische stenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Obsidiaan Mahonie

Obsidiaan mahonie is een krachtige energetische steen die bekend staat om zijn beschermende werking. Het kan ons helpen bij het afweren van negatieve energieën en entiteiten en het bevorderen van een geestelijke balans. Het kan ons ook helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van positieve gevoelens zoals moed en vastberadenheid. Obsidiaan mahonie kan ons helpen bij het verbeteren van ons zelfvertrouwen en zelfrespect en ons helpen bij het vinden van innerlijke kracht en stabiliteit.
Obsidiaan mahonie is een vulkanisch glas dat is gevormd door de snelle afkoeling van lava. Het bevat voornamelijk siliciumdioxide en kleine hoeveelheden magnesium, ijzer en andere mineralen. Obsidiaan mahonie heeft een hardheid van 5-5,5 op de schaal van Mohs en is meestal donkerbruin tot zwart van kleur, met soms lichte of rode vlekken.
Obsidiaan mahonie wordt geassocieerd met het basischakra (eerste chakra) en het heiligbeenchakra (tweede chakra). Het basischakra heeft invloed op onze fysieke kracht en stabiliteit, terwijl het heiligbeenchakra ons verbindt met onze emoties en creativiteit. Obsidiaan mahonie kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vergroten van ons gevoel van veiligheid en stabiliteit, en ons helpen bij het bevorderen van ons vermogen om te creëren en ons emotioneel te uiten. Het kan ons ook helpen bij het vinden van onze innerlijke kracht en ons helpen bij het overwinnen van angsten en twijfels.
tentoon Energetische Steen Obsidiaan Mahonie | Gratis waarzegster Energetische Steen Obsidiaan Mahonie | Gratis waarzegster
waarzegster met Energetische Stenen

Kijk ook eens naar andere Energetische Stenen