Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratis-waarzegster.nl


  Gratis waarzegster geeft gratis hulp en advies.
Gratis waarzegsters voorspellen uw toekomst...
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Lisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratis-waarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Dank je wel Lisa voor het mooie gesprek. Ik zal je raad zeker opvolgen en tot horens weer. Veel liefs.




Ervaring van anoniem met waarzegster Lisa   Ervaring van anoniem met waarzegster Lisa   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Lieve Lisa, jij hebt mij al verschillende malen goed geholpen. Je geeft raad en steun waardoor ik me achteraf veel beter voel. De uitleg van de kaarten leg je begrijpelijk uit en jouw pendel zit steeds juist. Je bent daarbovenop ook nog eens lief en meevoelend.
Lisa je bent een TOP meid.
Dankjewel voor al je steun
Groetjes Mieke .




Ervaring van Mieke met waarzegster Lisa   Ervaring van Mieke met waarzegster Lisa   Ervaring van Mieke geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Het was helaas niet leuk wat u een (bijna) jaar geleden had gezien maar het is wel zo gegaan en U had het goed gezien .hoe moeilijk het is.wil ik u toch ontzettend bedanken en u gaat mij zeker weer horen. Veel knuffels Lisa (de dame die moest tanken).




Ervaring van anoniem met waarzegster Lisa   Ervaring van anoniem met waarzegster Lisa   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Bedankt voor de geruststelling. Ik hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van sinti met waarzegster Lisa   Ervaring van sinti met waarzegster Lisa   Ervaring van sinti geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Beste Lisa,

Ik sprak vandaag met jou ik wil je bedanken voor de goede raad en steun die je me gaf, ik hou je op de hoogte zoals afgesproken liefs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Lisa   Ervaring van Inge met waarzegster Lisa   Ervaring van Inge geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Was n duidelijk en eerlijk gesprek . Klopte tot nu toe allemaal.




Ervaring van Jopie met waarzegster Lisa   Ervaring van Jopie met waarzegster Lisa   Ervaring van Jopie geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Topper. Helemaal tevreden en aanrader absoluut.




Ervaring van Zomer met waarzegster Lisa   Ervaring van Zomer met waarzegster Lisa   Ervaring van Zomer geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Bedankt Lisa voor het luisterend oor.
Hou je op de hoogte.




Ervaring van Martine met waarzegster Lisa   Ervaring van Martine met waarzegster Lisa   Ervaring van Martine geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Lisa is heel duidelijk in haar legging en kan goed voorspellen. Ik vind haar top en bel haar regelmatig. En is snel in haar legging. Groet F.




Ervaring van F. met waarzegster Lisa   Ervaring van F. met waarzegster Lisa   Ervaring van F. geplaatst op 8 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Voor Lisa zoals beloofd heel vriendelijk en ik kon alles plaatsen wat je uit de kaarten en de pendel haalde, je bent ook heel vlug met het leggen, houd je niet nodeloos aan de lijn, zegt hetzelfde als andere collega's, zeker tot later gr.Francine.




Ervaring van lenssens francine met waarzegster Lisa   Ervaring van lenssens francine met waarzegster Lisa   Ervaring van lenssens francine geplaatst op 1 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Lisa is iemand die heel goed kan luisteren, vriendelijk, correct en de voorspellingen komen uit. Bedankt Lisa vanwege Martine.




Ervaring van Martine met waarzegster Lisa   Ervaring van Martine met waarzegster Lisa   Ervaring van Martine geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Hallo Lisa, ik had je deze namiddag aan de lijn. Je zei dat ik voor morgen nog iets zou horen van X.wel inderdaad ik heb deze namiddag een berichtje van hem ontvangen. Je zat er helemaal boenk juist op. Dankjewel voor al je adviezen en luisterend oor. C.




Ervaring van C. met waarzegster Lisa   Ervaring van C. met waarzegster Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  lieve lisa .wat ben jij goed met je waarnemingen je weet van mij moeilijke weg en zei niet angstig zijn ze gaan allemaal hun papieren tekenen en dat is uit gekomen. bedankt hier voor.en ik houd je op de hoogte, groet loes.




Ervaring van loes met waarzegster Lisa   Ervaring van loes met waarzegster Lisa   Ervaring van loes geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Maanden geleden zei je me dat mijn man terug naar huis kwam ,had dit nooit geloofd en toch stond hij daar terug op oudejaar.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Lisa   Ervaring van Nathalie met waarzegster Lisa   Ervaring van Nathalie geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Super consulent zegt waarop het staat ik heb je al heel veel gebeld en telkens zeg je hetzelfde de job waar ik voor solliciteerde zei je dat ik die niet ging krijgen vanmorgen mail gekregen dat ik niet ben aangenomen.




Ervaring van Nathalir met waarzegster Lisa   Ervaring van Nathalir met waarzegster Lisa   Ervaring van Nathalir geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Lieve Lisa,

Bedankt dat je er altijd weer bent in een voor mij erg zware periode. Je kaartleggingen zijn telkens zo treffend en herkenbaar. Ook zijn er voorspellingen uitgekomen. Ik hoop dat het wachten voor mij niet lang meer duurt.




Ervaring van Mas met waarzegster Lisa   Ervaring van Mas met waarzegster Lisa   Ervaring van Mas geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Dank je Lisa, je bent direct zonder poespas en vooral heel duidelijk. Ik kom zeker bij jouw terug. Mooie klaar en duidelijke kaartlegging.




Ervaring van Martine met waarzegster Lisa   Ervaring van Martine met waarzegster Lisa   Ervaring van Martine geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Lisa je wist meteen rake dingen te vertellen. Geen onnodig tijd rekken en to the point. Heel aangenaam om mee te praten. Ik herkende veel in wat je zag en was er knal op. Mooi consult en heb rust gekregen. Dankjewel hiervoor je bent een top dame.




Ervaring van Sonja met waarzegster Lisa   Ervaring van Sonja met waarzegster Lisa   Ervaring van Sonja geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Lisa, je bent top. Je bent prettig om mee te spreken, en met je gave voel je het snel en goed aan.




Ervaring van Shan met waarzegster Lisa   Ervaring van Shan met waarzegster Lisa   Ervaring van Shan geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Super. Heeft het snel en goed bij het juiste eind. Voelt en ziet het heel goed aan. Bedankt Lisa, het was een aangenaam gesprek.




Ervaring van Anieta met waarzegster Lisa   Ervaring van Anieta met waarzegster Lisa   Ervaring van Anieta geplaatst op 16 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Lisa is een hele vriendelijke vrouw die goede inzichten geeft en veel informatie kan geven over de vragen waar je mee belt. Haar beschrijvingen kloppen zeer en ook geeft zij gedetailleerde voorspellingen. Ik ga haar zeker weer bellen. Dankjewel m.




Ervaring van Margot met waarzegster Lisa   Ervaring van Margot met waarzegster Lisa   Ervaring van Margot geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Het gaat toch goed komen. Vandaar dat ik je even belde want je had het dus bij het rechte eind. Dank je. DB.




Ervaring van Dory met waarzegster Lisa   Ervaring van Dory met waarzegster Lisa   Ervaring van Dory geplaatst op 25 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Wondervrouw zegde dat er iets met het vliegtuig zou zijn. De dag nadien 2 u moeten wachten in het vliegtuig andere voorspellingen komen ook uit.




Ervaring van Eduard met waarzegster Lisa   Ervaring van Eduard met waarzegster Lisa   Ervaring van Eduard geplaatst op 5 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Het kost nog wat tijd, zoals je zei maar het is al heel mooi stil geluk. Het is een wonder en je hebt me geholpen het wonder te begrijpen en dat zeggen wij samen.




Ervaring van DB met waarzegster Lisa   Ervaring van DB met waarzegster Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Je hebt me zo geholpen en dit zeg ik samen met de persoon, die mede door jouw inzicht ook de juiste weg gevonden heeft zodat er nu geluk is. Ik ben je echt dankbaar. Liefs en over een tijdje spreek je me weer want vergeten doe ik jou niet.




Ervaring van DB met waarzegster Lisa   Ervaring van DB met waarzegster Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Lisa, aan jou heb je wat. Echt goed wat je doet en dat altijd als ik je bel. Heel goed.




Ervaring van DB met waarzegster Lisa   Ervaring van DB met waarzegster Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 4 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Dank voor je hulp met je inzichten. Het helpt gewoon enorm.




Ervaring van DB met waarzegster Lisa   Ervaring van DB met waarzegster Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  super vrouw. voorspellingen komen uit. kan ook goed praten.
eddy.




Ervaring van EDUARD met waarzegster Lisa   Ervaring van EDUARD met waarzegster Lisa   Ervaring van EDUARD geplaatst op 10 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Je had gelijk. Jij zag een arts bij mij liggen in de kaarten. Ik kon het toen nog niet plaatsen.nu wel inmiddels. Heb je net weer gesproken en jij vertelde mij veel moois in de toekomst. Ik kijk erna uit. Dankjewel voor je mooie, duidelijke redding. Liefs, Marieke .




Ervaring van Marieke met waarzegster Lisa   Ervaring van Marieke met waarzegster Lisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Bedankt Lisa voor het fijne consult .steeds als ik vol twijfels zit bel ik je en steeds weet jij me weer, alles uit te leggen.de goede en de slechte waarheden. Je bent voor mij een hele betrouwbare medium. xx.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Lisa   Ervaring van Jolanda met waarzegster Lisa   Ervaring van Jolanda geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Dag Lisa, ik heb jou al een paar keren aan de telefoon gehad. En alles wat je zegt is waar, en er zijn al een paar dingen uitgekomen.
Je bent een lieve vrouw om mee te praten ik bel je zeker nog terug. Groetjes patricia.




Ervaring van Patricia met waarzegster Lisa   Ervaring van Patricia met waarzegster Lisa   Ervaring van Patricia geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Lieve Lisa,Wat bent U een FIJN en ACCURAAT medium.,ik ga fijn t nieuwe jaar in.Lieve Groet.




Ervaring van Vlindertje met waarzegster Lisa   Ervaring van Vlindertje met waarzegster Lisa   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Dag Lisa,

Je hebt mij erg goed geholpen en een deel van jouw voorspellingen is reeds uitgekomen. Dank je wel. Je hoort mij zeker nog wel een keer voor een update.

Lieve groetjes.




Ervaring van C. met waarzegster Lisa   Ervaring van C. met waarzegster Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Beste Lisa, ik heb je net gesproken. Dankjewel voor je geduld, mjn tegoed was helaas op vandaar dat ons gesprek abrupt beindigt werd. U bent een hele lieve vrouw en ik kan niet wachten op de voorspellingen die u gedaan heeft. Gr. De vrouw met het probleem in de communicatie.




Ervaring van Angelique met waarzegster Lisa   Ervaring van Angelique met waarzegster Lisa   Ervaring van Angelique geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Beste Lisa,

Ik vind je een super medium. Heel duidelijke voorspellingen en een hele vriendelijke vrouw. Groetjes.




Ervaring van K. met waarzegster Lisa   Ervaring van K. met waarzegster Lisa   Ervaring van K. geplaatst op 18 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratis-waarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratis-waarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratis-waarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratis-waarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden