Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratis-waarzegster.nl


  Gratis waarzegster geeft gratis hulp en advies.
Gratis waarzegsters voorspellen uw toekomst...
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze gratis waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratis-waarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster KC
  Ervaring met waarzegster KC
  Hoi KC,
Heb je gisteren weer gesproken vanwege mijn twin. Je voelt alles zo goed aan. Als je je ingevingen doorgeeft dan voel ik echt aan dat het klopt. Je bent meer dan 5sterren waard!!!




Ervaring van M met waarzegster KC   Ervaring van M met waarzegster KC   Ervaring van M geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, Na ons telefoongesprek heb je me weer moed gegeven. Je inzichten kloppen helemaal en ik hoop dat je voorspellingen ook zo kloppend zullen zijn. Veel liefs.




Ervaring van Lucas met waarzegster Thaiis   Ervaring van Lucas met waarzegster Thaiis   Ervaring van Lucas geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Malie
  Ervaring met waarzegster Malie
  het was leuk om je te bellen dank je Malie.
Wat zie jij veel, bedankt voor de verwittigingen op het financiele vlak.
xx Jannie




Ervaring van Jannie met waarzegster Malie   Ervaring van Jannie met waarzegster Malie   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karlien
  Ervaring met waarzegster Karlien
  Hoi Karlien, weer een voorspelling van jou uitgekomen. Wat een ervaring iedere keer weer. In het begin kon ik je voorspellingen niet begrijpen of plaatsen, maar jij bleef zeggen dat ik het in mijn achterhoofd moet houden. Liefs Lisa x.




Ervaring van Lisa met waarzegster Karlien   Ervaring van Lisa met waarzegster Karlien   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lies
  Ervaring met waarzegster Lies
  Ik ga je zeker vaker bellen. Dankjewel Lies voor je prachtige en fijne woorden!




Ervaring van K met waarzegster Lies   Ervaring van K met waarzegster Lies   Ervaring van K geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Minoe Astrid
  Ervaring met waarzegster Minoe Astrid
  Lieve Minoe, dank voor de bijzondere reading die ik van jou heb mogen ontvangen vanuit jouw eigenheid. Mooi en bijzonder hoe de dingen tot jou komen!




Ervaring van anja met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van anja met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van anja geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Venus
  Ervaring met waarzegster Venus
  Lieve Venus,
dank voor je advies, inzicht, geduld en al je hulp . Ik bel je binnenkort nog eens op.





Ervaring van Frits met waarzegster Venus   Ervaring van Frits met waarzegster Venus   Ervaring van Frits geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  dank u MB R. je hebt mij helemaal gerustgesteld.

Je geeft echt vertrouwen.
Bedankt voor aangenaam gesprek, Sara.




Ervaring van Sara met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Sara met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Sara geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isa
  Ervaring met waarzegster Isa
  Vandaag een kaartlegging gehad van Isa. Ze kan de kaarten goed duiden en wat ze vertelde klopt.
Mooie legging. Dank je
Anny




Ervaring van Anny met waarzegster Isa   Ervaring van Anny met waarzegster Isa   Ervaring van Anny geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Lieve John, bedankt voor het leuke consult. Ik bel je zeker terug.
Nog een fijne dag en tot snel.




Ervaring van Noa met waarzegster John   Ervaring van Noa met waarzegster John   Ervaring van Noa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Oceana
  Ervaring met waarzegster Oceana
  Wat een leuke inzichten van je, Oceana. Ben daar heel blij mee. voelt heel oprecht aan.




Ervaring van Shanna met waarzegster Oceana   Ervaring van Shanna met waarzegster Oceana   Ervaring van Shanna geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  hi Alex
vorige week belde ik over mijn vriendin, je zei dat ze voor 1 oktober terug zou komen en het weer met me wil gaan proberen. Helemaal gelijk !!!




Ervaring van Paul met waarzegster Alex   Ervaring van Paul met waarzegster Alex   Ervaring van Paul geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,
Wat n superfijn gesprek en pak van mijn hart. Je weet wel die vrouw met de rozen balonnen aan de trouwauto hihi...Mijn beltegoed was op, maar wou nog zeggen dat je betrokkenheid en meekijken in de situatie heel warm en steunend voelt. Dank voor wie je bent. Ik bel je nog met een follow up.
Many blessings!




Ervaring van Buvana met waarzegster Olga   Ervaring van Buvana met waarzegster Olga   Ervaring van Buvana geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Venus
  Ervaring met waarzegster Venus
  Bedankt lieve Venus voor ons leuke gesprek van daarnet. Ik ben een lange tijd onzeker geweest over mezelf dat kwam ook door mijn ex keek altijd tegen hem op en waarom eigenlijk. vond het erg fijn te horen dat jij aanvoelde dat ik nu een sterke vrouw ben ik weet ook wel dat ik beter verdien maar om het zo van jou bevestigd te krijgen deed mij goed. Ik ga voor iemand die mij gelijkwaardig behandeld. Liefs Claudia.




Ervaring van Claudia met waarzegster Venus   Ervaring van Claudia met waarzegster Venus   Ervaring van Claudia geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Minoe Astrid
  Ervaring met waarzegster Minoe Astrid
  Minoe is een zeer oprecht helderziende. Ik bel je zeker weer terug. Dikke knuffel van Nirva.




Ervaring van Nirva met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van Nirva met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van Nirva geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Laila, bedankt voor je visie en advies. Ik zal deze mooie inzichten ter harte nemen.

Veel licht en dank.

Liefs Dinetha.




Ervaring van Dinetha met waarzegster Laila   Ervaring van Dinetha met waarzegster Laila   Ervaring van Dinetha geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olivia
  Ervaring met waarzegster Olivia
  Dankjewel voor je tijd en duidelijke voorspellingen, als het uitkomt hoor je het van me, liefs Sandy




Ervaring van Sandy met waarzegster Olivia   Ervaring van Sandy met waarzegster Olivia   Ervaring van Sandy geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isa
  Ervaring met waarzegster Isa
  Isa kan zonder info vooraf een compleet beeld neerzetten. Ze geeft een helder inzicht in je situatie zodat je een idee krijgt welke stappen er genomen zouden kunnen worden. Dit geeft rust. Isa heeft een uitzonderlijke gave!




Ervaring van X met waarzegster Isa   Ervaring van X met waarzegster Isa   Ervaring van X geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Wat heb ik met u een leuk gesprek gehad.
U begon uit uzelf te vertellen waar me vraag over ging en dit klopte meteen.
Ik ben gerustgesteld! Ik hou u op de hoogte en ik ga u vaker bellen.

Liefs amalia x




Ervaring van Amalia  met waarzegster Gunter   Ervaring van Amalia  met waarzegster Gunter   Ervaring van Amalia geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Hi Gunter
Bedankt ,je weet mij elke keer gerust te stellen .alles wat je zegt komt uit. Soms de zelde dag al. Gr.fatiha




Ervaring van Fatiha met waarzegster Gunter   Ervaring van Fatiha met waarzegster Gunter   Ervaring van Fatiha geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Daisy
  Ervaring met waarzegster Daisy
  Lieve Daisy, bedankt voor de fijne gesprekken. Je voorspelling van een maand geleden is helemaal uitgekomen. Precies zoals je het zei. Met jou praten geeft me een energieboost! Wat fijn dat er mensen zijn zoals jou!




Ervaring van Engelenpoort 10/10 met waarzegster Daisy   Ervaring van Engelenpoort 10/10 met waarzegster Daisy   Ervaring van Engelenpoort 10/10 geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Daisy
  Ervaring met waarzegster Daisy
  Hallo. Daisy is topvrouw. voelt het gelijk goed aan fijn gesprek en sweet heart os ze xx .ben echt gerustgesteld xx.




Ervaring van Anja met waarzegster Daisy   Ervaring van Anja met waarzegster Daisy   Ervaring van Anja geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Mijn moeder raadde mij aan om jou te bellen, ik was enorm sceptisch achteraf gezien heb ik er veel vertrouwen in gekregen. Gazali is oprecht en betrouwbaar en een goede vriend om mee te bellen. Hij geeft heel veel inzichten en zijn voorspellingen zijn uitgekomen.
Enorm bedankt voor je hulp en zal je zeker weer terug bellen, veel liefst van Michelle.




Ervaring van Michelle met waarzegster Gazali   Ervaring van Michelle met waarzegster Gazali   Ervaring van Michelle geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karlien
  Ervaring met waarzegster Karlien
  Wat een ontzettend lieve, eerlijk medium. Zij wist heel veel voor me te verduidelijken. Karlien kwam direct tot inzicht. Bedankt hiervoor.




Ervaring van Marjolein met waarzegster Karlien   Ervaring van Marjolein met waarzegster Karlien   Ervaring van Marjolein geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,
Olga is gewoon de aller leukste gezelligste liefste fijnste medium die er bestaat! Luisteren, uitleggen, begrijpen, begrip hebben, respect hebben, steunen, positiviteit laten zien en voelen, zoveel kennis en ervaring, ze weet bijna alles, bij haar is het altijd vertrouwd alsof je een huiskamer binnen komt, bij haar voel ik mij op mij gemak, bij haar kan ik altijd alles kwijt ze is er altijd voor mij en voor iedereen. Lieve Olga dankjewel ik hoop dat alles snel gaat veranderen voor mij Liefs NY




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Devi
  Ervaring met waarzegster Devi
  Leuk gesprek gehad met jou en ik bel je zeker weer..
Groetjes Daniƫlle




Ervaring van D met waarzegster Devi   Ervaring van D met waarzegster Devi   Ervaring van D geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  The best medium ever. After the last reading, the next day things began to move allready, as allways, most of the times things move fast and sometimes a little later on, but he is very accurate, transparant and sincere. He always helped me to be on the right path and his readings are very special to me. If you only knew how highly i recommend you and have you on a pedestal. You are the most rightious medium ever. Thank you so much for eveything. May all the blessings coming your way and thank you for what your are doing and being there for us. Sending you light and love. We love you dear Gunter. Xxx s.b




Ervaring van S.b met waarzegster Gunter   Ervaring van S.b met waarzegster Gunter   Ervaring van S.b geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Odette
  Ervaring met waarzegster Odette
  Odette u bent geweldig. Er zijn geen woorden voor.
Ik haal de kaartjes zoals afgesproken.
U weet wel wie ik ben.
Hopelijk kan ik u snel het goede nieuws melden. grt Sanne




Ervaring van Sanne met waarzegster Odette   Ervaring van Sanne met waarzegster Odette   Ervaring van Sanne geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Olga, heel erg bedankt! Ik hoop dat er vanuit S verandering komt. En wat u zei klopt wel!
Liefs Amalia




Ervaring van Amalia  met waarzegster Olga   Ervaring van Amalia  met waarzegster Olga   Ervaring van Amalia geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lineke
  Ervaring met waarzegster Lineke
  Lieve vrouw. Kort en krachtig. Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Dank u wel Lieve vrouw.




Ervaring van Lin met waarzegster Lineke   Ervaring van Lin met waarzegster Lineke   Ervaring van Lin geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Een hele lieve man. Kort maar krachtig gesprek mee gehad. Ik ga zeker zijn advies opvolgen en ik hoop dat zijn voorspellingen uitkomen. Nogmaals bedankt meneer.




Ervaring van Linsey met waarzegster Egon   Ervaring van Linsey met waarzegster Egon   Ervaring van Linsey geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Oceana
  Ervaring met waarzegster Oceana
  Hallo oceana,
Bedankt voor je wijze woorden en ik ga hier zeker mee aan de slag
En ga ze beide los laten !!
Was ik eigenlijk al me bezig maar energetisch niet gemakkelijk
Fijn weekend,
R.




Ervaring van Rita met waarzegster Oceana   Ervaring van Rita met waarzegster Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Lieve Marie, jou een aantal keer gesproken afgelopen week. Je zat spot on, beide grote voorspellingen zijn uitgekomen, ongelofelijk! Dikke merci




Ervaring van Kim met waarzegster Marie   Ervaring van Kim met waarzegster Marie   Ervaring van Kim geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Destiny
  Ervaring met waarzegster Destiny
  Een Hele lieve oprechte vrouw. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Nogmaals bedankt lieve destiny




Ervaring van Lin met waarzegster Destiny   Ervaring van Lin met waarzegster Destiny   Ervaring van Lin geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Niamh
  Ervaring met waarzegster Niamh
  Oh Niamh, heb je de afgelopen dagen vaak aan de lijn gehad. Echt super hoe jij alles en iedereen omschrijft. Ook vandaag weer gelijk gehad. Heel veel liefs van mij.




Ervaring van Cynthia  met waarzegster Niamh   Ervaring van Cynthia  met waarzegster Niamh   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratis-waarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratis-waarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratis-waarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratis-waarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden